Halloween

Ja idag firas ju Halloween det ska göras med fest i Norrahammar och en lite resa till Växjö dess för innan för att hitta maskerad kläder!

Halloween festen kommer att äga rum i okänd lokal med okända människor vilket säkert blir skoj skoj! För festen börjar senast klockan tre i mer kända lokaler som Emils rum tillexempel... kommer väl festas med diverse olika starka drycker så som Mintu och Absinth och givetvis öl! 

Sitter just nu och funderar över om inte Niklas kommer snart men det gör han väl förhoppningsvis! 

See ya folks!

Onsdag, Dagen gud glömde bort

Vad ska onsdagar vara bra för? Mitt i veckan... visserligen lille Lördag men hur många använder den som det? Onsdag är dagen det var längesen det var helg och dagen då det är långt kvar till helgen! Jävla skit da, jag säger bort med onsdagen helt och hållet!

Nog om det, har varit inne i Stan idag med fille och shoppat mc-batteriladdare vilket var ett jävla sjå innan vi hittade rätt sen var det Mc Flurry i Driven på vägen hem, det smakade mumma det! För övrigt väldigt händelselös dag i mitt väldigt hädelselösa liv... men vem vet plötsligt händer det!

Ciao

En helt vanlig dag på Masmästaregatan, och lite i huvudet på Johan Christoffersson

Eller ja helt vanlig och helt vanlig just idag var lite anorlunda.... först och främst sov jag hur tungt som helst ändå till farsan kom in och simulerade Jordbävning och skrek att maten var klar! Så han av nån anledning inte sova färdigt... Sen till råga på allt vaknade jag ovanligt sent också inte fören klockan kvart i fem! Men sen har det var det samma. Käkade och satt vid datorn, har laddat upp över 300 bilder på BDB idag vilket kan tänkas vara mycket men men... så är det när man är för lat för att göra det på löpande band! Ska iaf åka och jobba idag.. förhoppningsvis blir det lugnt men det känns lite som att jag kommer ha ställ i 2 maskiner och 2 kanalbyten att göra när jag kommer dit! :S Men vi hoppas på att det inte blir så!
har precis tittat på Toy Story med så här ett decennie efter är den fortfarande hyffsat bra :P och Heroes är ju grymt nästan jämt! Dock kom det inte nått Prison Break avsnitt denna veckan vilket är lite av en besvikelse men får väl anta att dom har en anledning, hoppas den är bra! ;)

För övrigt tycker jag livet flyter på just nu måste nästan åka snart funderar på att köpa tidningen och lite sånt innan jag drar och jobbar :P alltid gött med nått att läsa för låna de andras får man ju inte :P Dock behöver jag itne tänka på mat idag vilket är nice då jag beställde korvstroganof från jobbet det får vi hoppas smakar bra! Det brukar ju göra det!

Är det nån som dessutom vet nån som kanske vet nån som vet nån eller om det finns nån som bara vet nån som vet en lägenhet som finns ledig till uthyres så lämna en kommentar eller nått självklart förutsätter jag att man lämnar en kommentar om man läser detta iaf :P så ja ha det gött folks!

Blir ingen rubrik på detta inlägg

Ja... kom precis hem från Jenny har kollat på film och käkat nudlar... vilket var gott och kul! Såg Björn Bröder, Soul plane och Rebound... Har dess för innan hunnit med att jobba fram till klockan ett, sms-bråkat med Kattis (vilket jag inte kommer sluta med fören jag får tillbaka min telefon, mina pengar och jobbets radiolurar) och även hunnit titta på halva Passion of Crist, vilket verkligen är en hemsk film! Satan va han måste känna vrede! Men det syns inte.... Jag menar jag känner sånn ofantlig vrede och hat mot Kattis bara för att hon håller på att sabba sitt egna liv utan att förstå det, och utan att fatta vem som är hennes riktiga vänner.... men fatta vad han måste känna för att alla andra sabbar hans liv :P vilket dem nu inte gör för han offrar sig för mänskligheten jag vet allt det där så och nu kom vi in på religon vilket man ska hålla sig borta från om man inte vill göra nån illa så vi lämnar det där!

Kvällen och helgen har varit nice i det stora hela sett... nu tänkte jag gå och lägga mig så att jag inte sover allt för länge imon måste hinna med en del saker! Ha det nice! Peace out!

Då var helgen över och slitet börjar igen

Ja då var det snart dags att börja jobba igen ska se på en film sen tänkte jag bege mig...

Helgen var väl minst sagt händelse rik började med en vanlig krogrunda och slutade med en fylleresa till göteborg med hotell osv. Frågan är ju bara hur kommer det sig?? Jo man vill helt enkelt inte sluta festa klockan 2 på natten då allt i jönköping stänger så satans tidigt jämt och då tänker man... men vi tar bussen till göteborg och så festar vi där imon nat? Ja men visst säger den andra idioten då och så går vi en och en halv timme och har inte ens tanken på att kanske skita i det :P väl i göteborg tar det 3 timmar att hitta hotell och sen efter en LÅNG dags sovande bestämmer sig våra resenärer att nää vi drar hem igen! :P men men kul var det :D

nästa vecka är det Halloween fest i Norrahammar vilket blir skoj skoj! Ha det gött!

Helgen här och första ölen med den!

Ja nu sitter jag här och väntar på min skjuts som ska ta mig ner till sk-ryd för en förfest hos nån som jag inte kommer ihåg vad han heter... sedan blir det vidare in mor stan och det rockas för fulla muggar på Saragon idag.... För övrigt har jag inte gjort så mycekt idag sovit och spelat cs kommit på att wiiet inte funkade... fixade så att det funkar märkte att den inte längre vill läsa mina brända skivor tänkt att jag kanske måste uppdatera chippet men har inte kommit så långt ännu tar det imon tror jag.... ska jobba söndag natt med så detta blir en lång vecka med hela 5 nätter! blir väl så där kul men men så är det... pengar om inte annat... eller rättare sagt 2 veckor ledigt vid jul!

Hopp fick jag reda på att det inte blev nån för fest i sk-ryd så måste ta mig ända in till jönköping och till niklas ist! men det fixar sig

"För ingen är så glad som jag, Hyran är betald idag, och jag har lite pengar kvar yeah yeah yeah yeahea!

En sommar, en arbetsplats, en systerson och en flickvän senare

Ja denna sommaren har varit ganska minnesvärd. Började på Manpower ju juni för att hyrköpas till Uppåkra fyra månader senare. Träffade en flicka under utbildning till detta och hade väldigt kul med henne. Blev morbror. Och nu står jag inför att byta jobb ännu en gång då jag just nu letar efter lastbilsjobb... kommer bli gött att komma ut på vägarna igen!

Var ute på krogen i helgen med... kan inte påstå att det var skoj jag blev naturligtvis alldeles för full och sen var det dags att åka hem... speciellt eftersom jag skulle åka och hämta datorn dagen efter... annars hade jag nog gärna sovit hos Niklas, men icke!

Just nu ser mitt liv ut som så att jag vaknar runt 16-17, äter, tittar på film, åker och jobbar, och sover.... man skulle med enkelhet kunna påstå att jag bara sover och jobbar!!! Men men det får ju tiden att gå och håller tankarna i schack så jag klagar inte över det just nu... har börjat titta på tänkbar bostad finns dock inte så mycket att tillgå, egentligen skulle man nog köpa en bostadsrätt eller kanske till och med ett hus på direkten men vem har råd att ta lån till det? Inte jag iaf... får nog vänta tills man vinner några miljoner eller tills aktierna ligger så pass lågt att man kan köpa en jävla massa för att sedan tjäna miljonerna när finanskrisen är över.... men det kommer ju förståss inte att hända...

Man säger ju att lycka inte kan köpas för pengar men jag tror att det är en godbit på vägen skulle väldigt gärna vara ekonomiskt oberoende, jag hatar när man måste tänka på vad man ska köpa och vad man har råd med... skulle naturligtvis jobba även om jag var det... det bästa hade varit om man hade 14 miljoner på ett vanligt sparkonto... det är nämligen vad som behövs för att kunna leva på räntan... sen kan man jobba och ha en fritid som helt enkelt heter duga man kan bo flott och man behöver inte tänka på bensinpriset när man vill åka en längre sträcka.... det hade varit nive det!

Men men nu är det som det är... har ju iaf blivit morbor och det är ju skoj! Har inte hunnit träffa honom särskilt mycket eftersom han bor nere i växjö men ska ner där snart... Oscar heter han BTW... sen blir jag ju snart morbror igen... i januari tror jag det var! Det känns gött fast tror inte att jag kommer träffa det barnet alls mycket då Linda bor Göteborg.... men det kanske går att ordna till ändå :P

jaja nu ska glo på moviebox eller nånting i den stilen så ha det gött! jag ska börja skriva lite mer här igen tror jag!