GRYYYYYMT!!!

Grymme kvällen igår ju!  :D:D Hardcore Superstar behöver jag säga mer??

Galet skojj var det konstigt va folk ska puttas dock :S Fast jag puttades la kanske lika mycket jag misstänker jag :P... yeah yeah dem lirade ju bara bra låtar och fick till med in Here comes that sick bitch again! Helt klart en höjdare!

Vaknade dock upp i morse med en märklig känsla av rastlöshet i magen vet inte riktigt vad det beror på men men tog mig hem ifrån vgd ganska tidigt iaf åkte vid typ elva eller nånting :D gött som satan!

Ikväll är det glögg kväll med Fille, Filles hemmagjorda glögg :O. Så om jag inte syns eller hörs överhuvudtaget nästa vecka så ring ambulans för helvete! ;)

Jag undrar om det är socialt accepterat att hälla upp en virre nu?? hmm kanske en liten bara ;)

peace!

Ett år och en vecka!

har det gått sen jag skrev nånting här senast... Man kanske skulle börja på allvar igen? Det finns definitivt tid till det... det händer dock INGENTING i mitt liv! Jobbar och sover på veckorna och super på helgerna, en aning själv destruktivt kanske?? Men man behöver festandet på helgerna för att ta sig igenom veckorna!

Det har ju hänt en del under året det har ju vart påsk midsommar halloween och jul och nyår och fan vet vad.. har hunnit med att vara sjukskriven i tre månader vilket inte alls var fel speciellt juli-augusti var fint :D

Men nog om the past! Ikväll kankse det blir Murphys en kort sväng om jag orkar borde kanske vara hemma och ladda inför Harcore Superstar i Greklaved i morgon så att jag åtminstonde inte blir sjukare än vad jag är! Nyser och snyter mig typ var femte minut för tillfället!

Hardcore ska bli fett nice... har ju aldrig sett dem! Det kommer att äga! :D:D och vi är ett sjuhelvete till gäng som ska åka dit med :D det är ju åtminstonde 12 pers från vgd men jag tror inte att det räcker! Utmaningen blir att hitta nyktert folk som vill köra!

BTW Timbuktu äger fortfarande men mest äger Mustasch och Harcorer Superstar!