Nä men titta!

Har ni sett vem som sitter och bloggar helt sjukt ju! påskafton idag! Inte fel fick mig ett fint blått påskägg som står här jämte!
Sitter och lyssnar på Maskinen - Segertåget för övrigt... och ska väl ta coh duscha nu snart för att sedan kunna ta mig ut mot solen :DD:D:D:D:D:D:DD:D:DD:D:D:D:D:D:D

BTW hata alla som kör personbil!! Lär er köra och att använda funktionerna som dem ska användas som tillexempel finns det nånting som kallas Halvljus, detta ljusläge är tänkt att användas när man kör bilen på dagen eller om man möter någon när det är mörkt, detta för att man inte ska blända den man möter. Det fungerar ungefär så här: Du kör på en väg du ser att du får möte ja då bländar du av till halvljus INNAN du bländar den andra alltså så fort du ser honom så vida raksträckan inte är 1 mil lång men hur många sådanna finns det i Sverige? Sedan väntar du med att blända på tills EFTER att ni möts! INTE 50 meter innan! Och framför allt på motorvägar och vägar där det finns viltstängsel av anledningarna 1. Det är finns mycket sällan djur eller hinder på vägen om det är en motorväg, 2 om du inte såg något djur eller nånting annat innan du bländade av så lär det inte dyka upp bara för att du väntar tills efteråt du mött den mötande trafiken! Det är sjukt irriterande när nån bländar på innan man möts eller väntar för länge och för att inte tala om dem kräken som anammar båda dessa beteenden! Slutligen vill jag klaga på alla som fått för sig att man måste blinka med helljus innan man kör om en lastbil på natten! Vi vet om att ni kör om vi har backspeglar stora som hallspeglar (lätt överdrivet) så vi ser er långt innan ni hade lagt märke till om det kom någon och körde om er! Dessutom använder truckers sina speglar tillskillnad från dem med fjant körkort! Så lägg ner de där!

Så fick jag det sagt med på ett ställe som ingen läser :D:D:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback